Lidt om Salsa


Salsas historie startede den 8. juni 2005, hvor hun blev født i Odense hos opdrættet "Bali-Kitten". Prøv at kigge på deres hjemmeside www.bali-kitten.dk - de har nogle superskønne katte! Som du kan læse under Møsens historie, ledte vi efter en balineser killing, og valget faldt på Salsa, som var en ud af ialt 5 killinger i "Star Wars"-kuldet. Salsa hedder på sin stamtavle Padmé Amidala, men fordi hun havde det med nærmest at steppe sidelæns hen til os, blev hun meget hurtigt døbt Salsa

Salsa er den skønneste kat, man kan tænke sig Hun har dag 1 kunnet enes med Møsen (og Møsen med hende!), så det er ren kærlighed imellem de to!

Salsa er også en lille dame med sjove vaner For eksempel stjæler hun! Hvis hun kan komme afsted med at stjæle Theas hårelastikker, ja, så gør hun det! Men vi ved altid, hvor vi kan finde hendes tyvekoster, for de bliver altid anbragt i madskålen med tørfoder! Hun kan også finde på at stjæle karklude, hvis de er HELT tørre! Det er jo egentligt lidt mærkeligt, hvordan hun får fat i karkluden, for hun ved jo godt, at hun ikke må komme på køkkenbordet..... Nå, men karkluden havner altså også ude i madskålen, hvis hun "fanger" den, når den er tør. En dag var det bare ikke så smart, for da vi kom hjem, havde hun stjålet karkluden og som sædvanligt lagt den i madskålen. Problemet var bare, at en del af karkluden lå i vandskålen, hvilket betød, at vandet var blevet suget op af vandskålen og via karkluden var "vandret" over i skålen med tørkost. Så tørkosten var ikke tør - den var blevet til grød - bwadr!

Om Salsa er en jæger? Ja-da! Der er ikke en sommerfugl, der kan føle sig sikker med hende i nærheden, for de er hendes foretrukne bytte! Hun KAN også fange mus, men det sker ikke så tit. Men en dag fortalte vores nabo (en ældre dame, som er blevet Theas "reserve- bedste"), at hun havde fået mus i sit cykelskur, hvilket hun var træt af. Vi slog ud med armene og sagde, at - vupti! - det problem kan Salsa løse - døren til cykelskuret skulle bare stå åben. Så nabodamen åbnede døren til skuret, og så var der bare tilbage at vente på, at Salsa gik "på arbejde". Og det gjorde hun da også! Og hun kom stolt hjem med sit bytte! Problemet var bare, at det IKKE var en mus, hun kom hjem med - nej, hun havde "nedlagt" en stor, fin klud, som naboen bruger til at pudse sin cykel med. Vi måtte så pænt returnere kluden og undskylde på Salsas vegne - og SÅ blev døren til skuret lukket igen!

Men Salsa er også god til mange ting; f.eks. går hun altid med Thea i seng, og hun kommer først ind i stuen igen, når Thea sover. Og Thea siger, at Salsa er RIGTIG god som "sovedyr" Og så er Salsa vældig gæstfri, for når det ringer på døren, kommer hun altid og hilser på gæsterne. Undtagen hvis vi får besøg af en hund! Salsa kan bare ikke fordrage hunde, så hvis vi får besøg af sådan én, er hun væk, indtil den er taget afsted igen.